Bouwbedrijf Veltman

Uw Specialist voor TIMMERWERK, ONDERHOUD EN RENOVATIE

Diensten

Aanbouw en Opbouw

Badkamers & Toilet

Of het nou gaat om de aanbouw van een serre of een schuur, Bouwbedrijf Veltman voorziet u van maatwerk die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

U wilt een toilet, een nieuwe douche, badkuip, tegels of een geheel vernieuwde badkamer? Wij helpen u graag verder.


Badkamers & Toilet

U wilt een toilet, een nieuwe douche, badkuip, tegels of een geheel vernieuwde badkamer? Wij helpen u graag verder.


Dakkapellen & Dakramen

Met dakramen en dakkapellen van Bouwbedrijf Veltman kiest u voor extra ruimte en extra kwaliteit. Plaatsen, renoveren of repareren? Wij bieden u de ideale vakman.


Elektra

Voor al uw elektrawerk, zowel aanleggen, vervangen als professionele adviezen: Bouwbedrijf Veltman voorziet u van oplossingen voor elektriciteit als verlichting.


Glaszetten

Op zoek naar een professionele glaszetter? Enkelglas, dubbelglas, binnen of buiten? Altijd met een mooie afwerking en nooit een probleem voor Bouwbedrijf Veltman.


Isoleren

Goede isolatie is gunstig voor uw comfort en portomonee. Met de juiste materialen en afwerking bent u verzekerd van een fantastisch resultaat.


Keukens

Of het nu gaat om kastjes, gehele (maatwerk)keukens of waterafvoer. Keukens en apparaten laten installeren door Bouwbedrijf Veltman is een goede keuze.


Ramen, Deuren en Kozijnen

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen voor uw ramen, deuren en kozijnen. Wij zijn u ook graag van dienst voor (handgemaakt)maatwerk.


Schilderen & Afwerking

Uw huis, binnen of buiten, kan weer een likje verf gebruiken? Onze verfspecialist zorgt altijd voor een goede voorbereiding met een geweldig eindresultaat. 


Sloopwerkzaamheden

Een gedeelte van uw huis, schuurtje, muurtje en overige kleine ruimtes behoren tot de kleine sloopwerkzaamheden die Bouwbedrijf Veltman voor u kan verrichten.


Tegels zetten

Ook voor tegels op de wand en/of op de vloer, keuken, toilet of badkamer, bij Bouwbedrijf Veltman bent u aan het juiste adres. Alles wordt netjes, schoon en vakkundig opgeleverd.


Vloeren

U wilt graag een vloer laten leggen? Beton, hout of laminaat, met of zonder vloerverwarming. Hier draaien wij onze handen niet voor om. Door de ruime ervaring worden de vloeren snel en vakkundig gelegd.